Depozite

Depozit XL detine cele mai noi si mai moderne depozite frigorifice din tara, cu suprafete care se intind pe mii de m², la Iasi,Suceava, Botosani si la Pascani. Curtile mari ofera spatii de parcare generoase si adapost clientilor nostri.

Indeplinesc normele europeene, sunt dotate cu cele mai moderne spatii de depozitare din Romania pentru ca dorim sa oferim consumatorilor produse de calitate superioara.

Iasi

Depozite proprii de fructe, legume si carne congelata detinem si la Iasi, unde din totalul de 3000 m² disponibil, este amenajat un depozit frigorific foarte modern in suprafata de 1550 m², restul fiind destinat anexelor si spatiilor de parcare pentru autovehiculele clientilor nostri cat si pentru vehiculele noastre de mare tonaj care asigura aprovizionarea cu marfuri,dar si distributia acestora catre clienti.

Suceava

Cel mai mare si mai modern depozit de legume, fructe si carne congelata din tara se afla in municipiul Suceava, la iesirea din oras din Obcini spre Gura Hmorului, la intrarea in localitatea Scheia, in

apropierea imediata a fabricii de alcool. Aici suprafata pe care se intinde depozitul frigorific este de peste 1.400 m² iar parcarea are 1.500 m².

Celulele frigorifice ecologice sunt de ultima tehnologie, cu climatizarea si autoreglajele controlate electronic. La Suceava se acopera intreaga gama de produse pe care piata o cere aici, de la legume, zarzavaturi si fructe proaspete, la intreaga gama de masline, oua dar, si de carne congelata de pui si de peste.

Botosani

Un alt depozit propriu de legume, fructe si carne congelata, realizat astfel incat sa corespunda normelor cerute de Comunitatea Europeana se afla situat in municipiul Botosani unde, dintr-un total de 1.250 m², cca 600 m² sunt destinati unui depozit cu cele mai moderne camere de frig cunoscute la ora actuala pentru ca dvs sa beneficiati de carne cangelata de cea mai buna calitate.